Redan torsdag…

Veckan går snabbt. Det känns som om den går ännu snabbare när man är ledig. !0 dagars ledighet lät så oändligt mycket, men plötsligt är det inte mycket kvar. Idag ska jag sitta och granska samt bedöma elevarbeten. VI håller på med tema kroppen och idag har jag tänkt att gå igenom elevernas egna faktatexter. En klass är redan klar, idag har jag tänkt att även den andra klassen ska bli klar. Temat är på väg att avslutas och jag vill göra en avstämning innan jag blir sjukskriven och lämnar över till en vikarie. Jag vill inte heller ha jobb som ligger släpandes när jag kommer tillbaks.

Jag ska dessutom ta en sväng förbi jobbet för att få papper påskrivna inför lärarlyftet. Man får tydligen inte ens söka kursen om inte arbetsgivaren godkänner det. Dessutom ska vi diskutera hur många procent jag ska jobba med tanke på kursen. Krångel, KRÅNGEL känns det som, men det finns ingen annan utväg som jag ser det.

Hade även tänkt att städa, men så kommer det inte att bli. Städningen skjuter jag upp till i morgon. Jag har ju en liten Mini att ta hänsyn till också, kan ju inte fylla upp hela dagarna med bara mammas måsten. Nu är det tänkt att Minis kompis E ska komma hit även idag, så de kommer nog att roa sig till stora delar själva om jag känner dem rätt. Kliver en kompis in här åker genast mamma ner i rangordningen. 😉

 

Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *